Service

DSP Audiovisueel, ook voor service!

DSP Audiovisueel is niet alleen hét punt voor verkoop en verhuur van licht, geluid, beeld, truss & statieven, special effects en andere aanverwante productgroepen, maar DSP Audiovisueel biedt ook veel service. Wat bieden wij:

Advies op maat

U wilt een product kopen, maar wat is het beste?  U wilt audiovisuele apparatuur huren voor een evenement, maar hebt geen idee waarmee u de juist sfeer creëert? DSP Audiovisueel geeft advies op maat!

Tijdens een gesprek worden uw wensen geïnventariseerd en wordt de situatie besproken waarin de producten werkzaam gaan zijn. Denk hierbij aan:

 • Wat is de bedoeling met de producten;
 • Wat zijn de wettelijk eisen;
 • Wat zijn de technische mogelijkheden;
 • De ruimte waar de producten werkzaam gaan zijn.

En uiteraard wordt ook gekeken naar budget. Op basis van deze gegevens kan DSP Audiovisueel adviseren over welk product het beste bij uw situatie en uw wensen past. In veel gevallen bestaat ook de mogelijkheid om, indien de producten op voorraad zijn of indien vergelijkbare producten in ons verhuurassortiment zijn opgenomen, deze producten te komen bekijken/beluisteren.

Wilt u graag advies op maat? Neem dan contact met ons op voor een afspraak!

Installatie

Indien u iets bij ons koopt, via de webshop of op een andere wijze, biedt DSP Audiovisueel u als service de mogelijkheid om deze producten door ons professionele team van technici te laten installeren. Of het nu gaat om geluid installeren in een café, licht in een discotheek of beeld in een zaal; alles is mogelijk!

DSP Audiovisueel is als verkoper goed op de hoogte van alle mogelijkheden en details van alle producten die nodig zijn voor een goede installatie. Natuurlijk wordt er professioneel en netjes gewerkt.

Installatie gebeurt altijd op basis van een uurtarief, waarbij er vooraf een zo goed mogelijke schatting van de uren gemaakt wordt. Het is mogelijk om projecten af te kopen in plaats van te werken op uurbasis op basis van nacalculatie. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Onderhoud

Het aanschaffen van een product is één, maar minstens net zo belangrijk is het onderhoud van het product. Periodiek (meestal jaarlijks) onderhoud is belangrijk om het maximale aan kwaliteit uit uw gekochte producten te halen en eveneens om zo lang mogelijk van de producten te kunnen genieten. Geen onderhoud betekent eerder gebreken en dan is reparatie of zelfs vervanging aan de orde, wat niet alleen vaak meer geld kost, maar ook erg zonde is.

DSP Audiovisueel biedt onderhoud aan in diverse vormen:

 • Los onderhoud op afroep en uurbasis – U geeft aan wanneer u onderhoud wenst, neemt hiervoor contact met ons op en u betaalt voorrijkosten, kleinmateriaal en de uren die wij bezig zijn met het onderhoud. Er wordt vooraf een zo goed mogelijke schatting van de uren gemaakt.
 • Periodiek onderhoud op uurbasis – U geeft aan jaarlijks onderhoud te wensen aan uw apparatuur en DSP Audiovisueel neemt u hiervoor op in haar jaarplanning. Er wordt vooraf contact met u opgenomen en zo wordt er een afspraak gepland. U betaalt voorrijkosten, kleinmateriaal en de uren die wij bezig zijn met het onderhoud. Er wordt vooraf een zo goed mogelijke schatting van de uren gemaakt.
 • Periodieke onderhoudscontracten – Geen zin in onverwacht hoge kosten? DSP Audiovisueel biedt u de mogelijkheid aan om een onderhoudscontract (voor minimaal 1 jaar) aan te gaan. DSP Audiovisueel neemt u hiervoor op in haar jaarplanning en er wordt vooraf contact met u opgenomen voor het plannen van het onderhoud. U betaalt een maandelijks bedrag, waarvoor DSP Audiovisueel jaarlijks al uw apparatuur onderhoudt. U betaalt ook geen voorrijkosten en kleinmateriaal. Zo zijn de kosten verspreid en weet u precies waar u aan toe bent.

DSP Audiovisueel verricht onderhoud op alle producten; ook indien u ze niet hebt aangeschaft bij DSP Audiovisueel, maar in dat laatste geval dient er vooraf een inventarisatie plaats te vinden.

Uw interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op voor een aanbod op maat.

Reparatie

Het kan altijd gebeuren dat een product storing geeft of helemaal niet meer werkt, het blijft immers techniek. In zo’n geval is de reparatieservice van DSP Audiovisueel ideaal.

 • Gratis vervangende producten zolang uw producten in reparatie zijn, indien voorradig;
 • Altijd een prijsopgave vooraf;
 • Snelle reparatie;
 • Indien u besluit niet te repareren, betaalt u de lage onderzoekskosten van € 45,- excl. btw;
 • Altijd eerlijk advies of het product het waard is om te repareren.

U kunt niet alleen tijdens kantooruren contact met ons opnemen voor reparatie, maar buiten kantooruren kunt u bij storing ook altijd contact opnemen via 06-53813128. Dat is de service van DSP Audiovisueel!

Event support

Naast onze service hebben wij ook event support waarmee we uw evenement gecreëerd wordt zoals u dat wenst; met de juiste sfeer en waar uw gasten nog lang over napraten.