Service

DSP Audiovisueel waar service nog vanzelfsprekend is!

 • DSP Audiovisueel is niet alleen het punt voor verkoop & installatie en verhuur van licht, geluid en beeld. Maar ook dé ideale partner wanneer het aankomt op echte service.
  Want dat is wat wij het liefste bieden. Waarom? Omdat wij van onze klanten graag vaste klanten maken én omdat wij hier goed in zijn!Wat bieden wij dan op gebied van service?

Advies op maat

U wilt een product kopen, maar wat heeft u precies nodig?

U wilt audiovisuele apparatuur huren voor een evenement, maar hebt geen idee waarmee u de juist sfeer creëert?

Wij gaan graag in gesprek en inventariseren uw wensen en behoeften. We bespreken de situatie waarin de producten werkzaam gaan zijn.
Denk hierbij aan:

 • Wat beoogt u te bereiken met de producten?
 • Wat zijn de wettelijk eisen?
 • Wat zijn de technische mogelijkheden?
 • Hoe is de ruimte waar de producten werkzaam gaan zijn?

Wat is het budget voor uw audiovisuele vraag?

Onderhoud

Het aanschaffen van een product is één ding, maar minstens net zo belangrijk is het onderhoud van het product. Periodiek (meestal jaarlijks) onderhoud is belangrijk om het maximale aan kwaliteit uit uw gekochte producten te halen en eveneens om zo lang mogelijk van de producten te kunnen genieten.
Geen onderhoud betekent eerder gebreken en dan is reparatie of zelfs vervanging aan de orde, wat niet alleen vaak meer geld kost, maar ook erg zonde en bovendien onnodig is.

Zeker in de huidige consumptiemaatschappij is een onderhoudscontract een aanrader om zodoende maatschappelijk en duurzaam verantwoord te kunnen ondernemen.

Wij bieden onderhoud aan in diverse vormen:

 • Los onderhoud op afroep en uurbasis(Afroep Onderhoud)– U geeft aan wanneer u onderhoud wenst, neemt hiervoor contact met ons op. Er wordt vooraf een zo goed mogelijke schatting van de uren gemaakt, denk hierbij aan voorrijkosten, kleinmateriaal en de uren die wij bezig zijn met het onderhoud.
 • Periodiek onderhoud op uurbasis (Periodiek Onderhoud) U geeft aan jaarlijks onderhoud te wensen aan uw apparatuur en DSP Audiovisueel neemt u hiervoor op in haar jaarplanning. Er wordt vooraf contact met u opgenomen en zo wordt er een afspraak gepland. Er wordt vooraf een zo goed mogelijke schatting van de uren gemaakt, denk hierbij aan voorrijkosten, kleinmateriaal en de uren die wij bezig zijn met het onderhoud.
 • Periodieke onderhoudscontracten –(Totaal onderhoud) Wij bieden u ook de mogelijkheid aan om een onderhoudscontract (voor minimaal 1 jaar) aan te gaan. DSP Audiovisueel neemt u hiervoor op in haar jaarplanning en er wordt vooraf contact met u opgenomen voor het plannen van het onderhoud. U betaalt een maandelijks bedrag, waarvoor DSP Audiovisueel jaarlijks al uw apparatuur onderhoudt. Wanneer u kiest voor deze optie betaalt u geen voorrijkosten en kleinmateriaal. Zo zijn de kosten verspreid, staat u nooit voor onvoorziene kosten en weet u dus precies waar u aan toe bent.een zo goed mogelijke schatting van de uren gemaakt, denk hierbij aan voorrijkosten, kleinmateriaal en de uren die wij bezig zijn met het onderhoud.

Wij verrichten onderhoud op alle producten; ook wanneer u ze niet hebt aangeschaft bij DSP Audiovisueel.  Wilt u onze onderhoudsservice inschakelen maar heeft u de producten ergens anders aangeschaft, dan is dat dus geen probleem, we komen deze dan wel vooraf inventariseren zodat wij en u weten waar we aan toe zijn.

Reparatie

Het kan altijd gebeuren dat een product een storing geeft of helemaal niet meer werkt, het blijft immers techniek. In zo’n geval is de reparatieservice van DSP Audiovisueel ideaal.
Wat houdt deze in?

 • Gratis vervangende producten, indien voorradig, zolang uw producten in reparatie zijn.
 • Altijd een transparante prijsopgave vooraf;
 • Snelle reparatie;
 • Niet repareren? Dan betaalt u enkel de onderzoekskosten van € 54,- ex btw;
 • Altijd eerlijk advies of het product het waard is om te repareren.
  U kunt niet alleen tijdens kantooruren contact met ons opnemen voor reparatie, maar ook buiten kantooruren kunt u bij storing altijd contact opnemen via 06-54704162.

Dat is de service van DSP Audiovisueel!