Conferentie & Presentatie

Wij adviseren graag bij de juiste oplossing om te alle tijden toch in contact te blijven met uw klanten, leveranciers en collega’s! DSP Audiovisueel heeft zich het afgelopen 1,5 jaar verder gespecialiseerd in het compleet installeren van alles op het gebied van presentatie, video en conferentiesystemen; in samenwerking met onze betrouwbare partners. Denk hierbij aan:

 • Online conferenties
 • Online trainingen
 • Online presentaties

Geef het beestje maar een naam! Waar het op neer komt is dat collega’s die op verschillende plekken zitten zo efficiënt mogelijk met elkaar, klanten, leveranciers en partners moeten kunnen vergaderen, overleggen en samenwerken, waarbij het integreren van gezamenlijke aantekeningen, gedeelde bestanden en het samen doornemen van presentaties vlekkeloos moet verlopen. Maar ook docenten die zoals vanuit huis of kantoor een online training moeten kunnen geven met alle bijbehorende faciliteiten zoals interactie met cursisten die ergens anders zitten. Sportlessen die doorgang moeten kunnen vinden met zoveel mogelijk goede LIVE uitleg; de lijst is oneindig.

Qua conferentiesystemen zijn er verschillende mogelijkheden:

 • Bring Your Own (BYO) device

Doormiddel van enkel uw laptop mee te nemen, kunt u deze via USB inpluggen op ons systeem. Uw software herkent automatisch de camera, microfoon en speaker. Mocht u ook willen presenteren, bekabeld of draadloos, dan hebben wij hier uiteraard ook oplossingen voor.

 • Room Ready
  • Dit systeem is bedacht op Teams, Zoom, WebEX, Google Hangouts ed. U nodigt de ruimte uit in de meeting. Als u of uw collega een afspraak plant in de agenda en u de desbetreffende ruimte uitnodigt wordt dit zichtbaar op het touchpaneel. Doormiddel van het touchpaneel kunt u de meeting starten.
  • De bediening hiervan is uiterst simpel en makkelijk te integreren. Geen gedoe met kabels. Een vergadering is snel gestart.
  • Wil u een presentatie aan de meeting toevoegen? Plug de “Draadloos Presenteren Dongle” in de laptop.

Dit alles kan gekoppeld worden of er kan verder geborduurd worden de (geschikte) systemen die al aanwezig zijn.

Gefilmd met één of meerdere camera’s en met of zonder videobewerking, zoals uw eigen branding. Wij denken graag mee over hoe we uw communicatie kunnen optimaliseren met zowel tijdelijke als vaste oplossingen.

Wij kunnen u een totaaloplossing bieden met betrekking tot conferentie hardware, integratie van software, displays, touchscreens en eventuele andere automatiseringen. Ook narrowcasting behoort tot de mogelijkheden.

Maar ook als het gaat om presentatie gereed maken van ruimtes, waarbij schermen en geluid een onderdeel van het geheel zijn, bent u bij ons aan het juiste adres. En nog een stapje verder: als u wilt dat alles livestreamready is: uitdaging aangenomen!

Voor dit alles werken wij nauw samen met onze betrouwbare partners en leveranciers waar we al jaren mee samenwerken.