Verkoop

Van kabel tot professioneel presentatiesysteem

Naast professioneel licht, geluid en beeld, kunt u ook voor alle aanverwante productgroepen in de audiovisuele sector bij ons terecht. Denk hierbij ook aan professionele presentatiesystemen waar beeld en geluid optimaal op elkaar zijn afgestemd. Zodat u een heldere en overtuigende presentatie kunt geven. Wij maken ook presentatiesystemen op maat, afgestemd op uw behoeften en wensen en indien gewenst uitgevoerd in uw huisstijl. Zo kunt u een onbegrensde indruk achterlaten.

Maar ook voor truss & statieven, special effects en al het mogelijke klein materiaal zoals batterijen, kabels(verlopen) en gaffa contact u ons gerust. DSP Audiovisueel is er voor de gegronde basis tot in de afwerking met oog voor de kleinste details.

Professionele installatie

Wij zijn als verkoper goed op de hoogte van alle mogelijkheden en details van alle producten die nodig zijn voor een goede installatie. Ons professionele team van technici installeert graag de door ons geleverde producten. DSP werkt met uitsluitend representatieve, vakkundige en flexibele techneuten. Uw installatie wordt altijd met aandacht uitgevoerd conform een plan van aanpak en onder leiding van een ervaren en bevlogen projectleider.

Van lichtadvies tot narrowcasting

Wij merken dat veel van onze klanten het prettig vinden dat de complete audiovisuele opdracht door één partij wordt uitgevoerd. Wij kunnen u ontzorgen van begin tot eind.
Zo kunnen wij een gedegen lichtadvies geven, alle mogelijke verlichting leveren tot het instellen van de lichtbronnen met besturingssystemen; op een manier dat uw personeel er ook mee uit de voeten kan.
Wij komen graag de akoestiek checken en borduren hierop verder in een advies wat betreft het  juiste geluidssysteem tot het meedenken in mogelijke geluidsabsorberende oplossingen.
Beeld is een enorme toevoeging voor doeltreffende communicatie. Voor bedrijven, sportlocaties of in de retail is (bewegend) beeld een mooie optie om uw doelgroep aan te spreken. Wij hebben heldere systemen voor uw tijdelijke en vaste uitingen op gebied van narrowcasting bijvoorbeeld.

Advies op maat met heldere tarieven

DSP Audiovisueel hecht waarde aan advies op maat, passend bij uw locatie, situatie, wensen en mogelijkheden. Uiteraard wordt budget hierin ook meegenomen. Op basis van al deze gegevens kunnen wij u goed adviseren over de aanschaf van nieuwe producten en de eventuele installatie.

Installatie gebeurt altijd op basis van een uurtarief, waarbij er vooraf een zo goed mogelijke schatting van de uren gemaakt wordt. Koopt u een project liever af? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Een goede audiovisuele oplossing is altijd maatwerk. Wilt u bijvoorbeeld conferentie- of presentatiesystemen of livestreamverbindingen? Dan is het van belang om te weten of er op de locatie al systemen aanwezig zijn waar wij mee kunnen koppelen en in hoeverre u de ruimte room-ready opgeleverd wil hebben. Wij hebben alles in huis om dit naar wens te verzorgen.

Indien de producten op voorraad zijn kunt u deze komen bekijken of beluisteren. In sommige gevallen is een demo bij ons of een gespecialiseerde leverancier mogelijk. Wilt u ook graag advies op maat? Neem dan contact met ons op voor een afspraak!