Verkoop

Hét vertrouwde adres!

DSP-Audiovisueel is hét vertrouwde adres voor de verkoop van professioneel licht, geluid, beeld en alle aanverwante productgroepen in de audiovisuele sector.  Denk hierbij ook een klein materiaal zoals batterijen, kabels, verlopen en gaffa.

Professionele installatie

Indien u iets bij ons koopt, biedt DSP Audiovisueel u de mogelijkheid om deze producten door ons professionele team van technici te laten installeren. Of het nu gaat om geluid installeren in een café, licht in een discotheek of beeld in een zaal; alles is mogelijk.

DSP Audiovisueel is als verkoper goed op de hoogte van alle mogelijkheden en details van alle producten die nodig zijn voor een goede installatie. Vanzelfsprekend kunt u ervan uitgaan dat er professioneel en netjes wordt gewerkt.

Installatie gebeurt altijd o.b.v. een uurtarief, waarbij er vooraf een zo goed mogelijke schatting van de uren gemaakt wordt. Het is mogelijk om projecten af te kopen i.p.v. werken op uurbasis o.b.v. nacalculatie. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Advies op maat

DSP Audiovisueel hecht waarde aan advies op maat, passend bij uw locatie, situatie, wensen en mogelijkheden. Uiteraard wordt ook dus gekeken naar budget. Op basis van al deze gegevens kan DSP Audiovisueel u goed adviseren over de aanschaf van nieuwe producten en eventueel over de installatie.

Wij geven dan ook altijd gratis advies op maat: telefonisch, in een gesprek of op locatie!

Er bestaat ook de mogelijkheid om, indien de producten op voorraad zijn of indien vergelijkbare producten in ons verhuur-assortiment zijn opgenomen, deze producten te komen bekijken/beluisteren. Ook is er in de meeste gevallen een demo op locatie mogelijk.

Wilt u graag advies op maat? Neem dan contact met ons op voor een afspraak!

Een greep uit de merken die wij verkopen: