Verhuur

Uw vertrouwde adres!

Voor het huren van audiovisuele apparatuur, zoals licht, geluid, beeld en alle aanverwante productgroepen is DSP Audiovisueel uw vertrouwde adres. Hieronder vindt u per productgroep de apparatuur die DSP Audiovisueel verhuurt met de bijbehorende prijzen exclusief BTW. Tevens vindt u hier onze algemene voorwaarden.

Zelf ophalen óf transport door ons, eventueel met event support

Het is mogelijk de apparatuur zelf op te halen en te retourneren bij één van onze vestigingen in Heesch óf Boxmeer, maar belt u van te voren even; dan zorgen de technici dat alles netjes klaar staat of in ontvangst genomen kan worden.

DSP Audiovisueel biedt u ook de event support om de apparatuur te transporteren, opbouwen en afbouwen. Zelfs bediening door technici wordt voor u geregeld indien gewenst.

Indien u van te voren een offerte of een adviesgesprek wenst, neemt u dan gerust contact met ons op.

Prijs op maat

Bij meerdere huurdagen van de apparatuur of indien u een pakket aan apparatuur afneemt, wordt een prijs op maat met staffel- en of pakketkorting gemaakt. Dit geldt natuurlijk niet voor de al voordelige pakketten die in de prijslijst staan vermeld.

Oplossingen voor standbouwers

Bent u standbouwer? DSP Audiovisueel biedt een scala aan oplossingen speciaal voor beurzen op het gebied van truss-systemen, licht, geluid, beeld en decoratie. Vraag naar onze speciale prijslijst voor standbouwers met o.a. zeer aantrekkelijke weekprijzen.