Verhuur

Uw vertrouwde adres!

Voor het huren van audiovisuele apparatuur, zoals licht, geluid, beeld en alle aanverwante productgroepen is DSP Audiovisueel uw vertrouwde adres.

Zelf ophalen óf transport door ons, eventueel met event support

Het is mogelijk de apparatuur zelf op te halen en te retourneren bij één van onze vestigingen in Heesch óf Boxmeer. Wanneer u van te voren belt zorgen onze technici ervoor dat alles netjes klaar staat of in ontvangst genomen kan worden.
Wij bieden ook  event support om de apparatuur te transporteren, opbouwen en afbouwen. Zelfs bediening door technici wordt voor u geregeld indien gewenst.

Prijs op maat

Bij meerdere huurdagen van de apparatuur of indien u een pakket aan apparatuur afneemt, wordt een prijs op maat met staffel- en of pakketkorting gemaakt.
Let op: dit geldt niet voor de voordeelpakketten die in de prijslijst staan vermeld.

Oplossingen voor standbouwers

Bent u standbouwer? DSP Audiovisueel biedt een scala aan oplossingen speciaal voor beurzen op het gebied van truss-systemen, licht, geluid, beeld en decoratie. Wij bieden graag onze service en professionele producten aan en ondersteunen ook desgewenst met wat extra handen bij de opbouw, uitvoering en afbouw.

Vraag naar onze speciale prijslijst voor standbouwers met o.a. zeer aantrekkelijke weekprijzen. Of kom eens langs voor koffie, deze is zo gezet.