Over ons

Altijd in beweging

DSP Audiovisueel is sinds 1985 uw vertrouwde partner voor o.a. verkoop en verhuur van licht, geluid, beeld en alle aanverwante productgroepen. DSP Audiovisueel heeft onder leiding van Frans en Nancy van Lith een indrukwekkende geschiedenis vervaardigt met kwalitatief hoogwaardige producten tegen een betaalbare prijs.

 

In 2016 heeft DSP Audiovisueel besloten dat het tijd was voor een frisse wind:

  • Iwan en Katrijn Ebben hebben, na een geschiedenis van 25 jaar als trouwe klant en 3 jaar intensieve samenwerking met, DSP Audiovisueel overgenomen.
  • DSP Audiovisueel heeft naast de vertrouwde diensten verkoop & installatieverhuuronderhoudreparatieen installatie haar diensten uitgebreid met meer service en tevens advies op maat en event support.
  • Naast een vestiging in Heesch heeft DSP Audiovisueel een hoofdvestiging in Boxmeer eraan toegevoegd.
  • Vertrouwde partners, waardoor alles door één partij wordt verzorgd:

Empire Events – Totale event organisatie
Empire Entertainment – Groot aanbod aan diverse acts & entertainment
Air4Events – Unieke eventdecoratie met bijzonder airobjecten

  • Events met complete ondersteuning door Katrijn als bevlogen Eventmanager

Onze missie

Wij zetten ons iedere dag weer voor 200% in om onze klanten te voorzien van professioneel advies, te faciliteren met de juiste materialen en te helpen met het creëren van het evenement dat de klant voor ogen heeft. Dit doen wij door alles dat wij in eigen huis hebben te combineren met jarenlange kennis en ervaring, waardoor wij voor de klanten absolute meerwaarde creëren.
Want door die expertise weten wij inmiddels haarfijn welke doelgroep je met welke beleving kunt bereiken. Want alleen met het juiste gevoel maak je die échte connectie. Onze uitgangspunten zijn: advies op maat, kwaliteit leveren met persoonlijke aandacht, goede (na)service en excellente support. En dat ieder dag weer!

Heeft u vragen of zou u vrijblijvend de mogelijkheden willen bespreken? Neem gerust contact op, wij staan u meer dan graag te woord.

DSP Audiovisueel adviseert, faciliteert en creëert!