Over ons

Algemeen

Al meer dan 30 jaar weten klanten ons te vinden op het gebied van licht, geluid, beeld en alle aanverwante productgroepen. Of het nu gaat om verhuurverkoopservice of event support; DSP Audiovisueel biedt het totale plaatje.

Tevens bent u bij ons ook aan het juiste adres voor uw totale event-organisatie, entertainment en decoratie. Neemt u hiervoor eens een kijkje bij onze partners www.empire-entertainment.nl en www.air4events.com.

Kortom; we bieden voor ieder wat wils, in iedere prijsklasse en met professioneel advies op maat.

DSP Audiovisueel adviseert, faciliteert en creëert!

Ontwikkeling

DSP Audiovisueel is sinds 1985 uw vertrouwde partner voor o.a. verkoop en verhuur van licht, geluid, beeld en alle aanverwante productgroepen. Voor de meesten is Frans van Lith hét gezicht van DSP Audiovisueel. DSP Audiovisueel heeft onder leiding van Frans en Nancy van Lith een indrukwekkende geschiedenis vervaardigt met kwalitatief hoogwaardige producten tegen een betaalbare prijs.

In 2016 heeft DSP Audiovisueel besloten dat het tijd is voor een frisse wind:

  • Iwan en Katrijn Ebben hebben na een geschiedenis van 25 jaar als trouwe klant en 3 jaar intensieve samenwerking met DSP Audiovisueel overgenomen.
  • DSP Audiovisueel heeft naast de vertrouwde diensten verkoop, verhuur, onderhoud, reparatie en installatie haar diensten uitgebreid met meer service op het gebied van onderhoud, reparatie en installatie, advies op maat en event support.
  • Naast een vestiging in Heesch heeft DSP Audiovisueel een hoofdvestiging in Boxmeer eraan toegevoegd. Op beide locaties kunnen materialen worden opgehaald en retour gebracht. Maar belt u van te voren even, dan zorgen wij dat alles klaar staat of in ontvangst genomen kan worden.
  • Vertrouwde partners, waardoor alles door één partij wordt verzorgd:
    Empire Entertainment totale eventorganisatie en entertainment
    Air4Events eventdecoratie, inflatables

Missie

Wij zetten ons dagelijks 200% in om onze klanten te voorzien van professioneel advies, te faciliteren met de juiste materialen en te helpen met het creëren van het evenement dat de klant voor ogen heeft. Dit doen wij door alles dat wij in eigen huis hebben te combineren met jarenlange kennis en ervaring, waardoor wij voor de klanten meerwaarde creëren.

Onze uitgangspunten zijn advies op maat, een hoge kwaliteit en goede service en support.