Livestream & Video

Ook voor videoboodschappen en live streaming van uw evenement bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu een Kerstboodschap, instructievideo, bruiloft, productlancering, conferentie, uitvaart of les betreft. Alles is mogelijk!

Livestream

Sinds Covid-19 is livestreaming niet meer weg te denken! Events worden gelivestreamed, nieuwe events worden ontwikkeld. Er wordt gezocht naar betrokkenheid en verbinding. Maar een goede livestream, hoe doe je dat nu? Dan bent u bij ons aan het juiste adres om uw event te livestreamen.

Bereik je doelgroep direct en LIVE. Geef mensen in deze tijd toch de mogelijkheid aanwezig te zijn op jouw evenement.

Gefilmd met één of meerdere camera’s en met of zonder videobewerking, zoals uw eigen branding. Wij denken graag mee over hoe we uw communicatie kunnen optimaliseren met zowel tijdelijke als vaste oplossingen.

Zo kunt u alles compleet bij ons huren en indien gewenst ligt de gehele verzorging in onze handen. U zegt hoe u de livestream wilt, wij komen met de juiste materialen en technici terplekke en zorgen voor een fantastische livestream. De nazorg behoort tot de service zoals u deze van DPS Audiovisueel bent gewend.

Natuurlijk is het ook mogelijk eigen livestreaming als vaste oplossing in uw bedrijf te installeren. O.b.v. uw wensen, eisen en mogelijkheden worden de materialen zorgvuldig gekozen. Dit betreft camera, licht, geluid, beeld en natuurlijk ook de regie. Hiervoor kan bijvoorbeeld een (mobiele) case op maat worden gemaakt zoals ook op bovenstaande foto is te zien. We kunnen zelfs verder gaan door te helpen met het inrichten van een studio; decor, sfeerverlichting, de juiste look & feel!

Video

Een video is meer dan alleen iets filmen en laten zien. Een video is gevoel, emotie, sfeer en beleving. Of althans, dat hoor het te zijn!

DSP Audiovisueel zorgt voor de juiste look en feel van de ruimte, audiovisueel en op alle andere vlakken. Denk hierbij aan het maken van een moodboard, zorgen voor de juiste inrichting en decoratie, maar zeker ook de sfeerverlichting. Combineer dit met zuiver geluid, professionele camera’s en de juiste technici en alle ingrediënten zijn aanwezig voor een goede video; een video met beleving, een video die boeit en die de boodschap op de juiste wijze overbrengt.

Er zijn talloze mogelijkheden om video in te zetten. Denk hierbij aan:

 • Bedrijfsboodschap
  • Online presentatie
  • Sinterklaas (een gepersonaliseerde boodschap voor de kinderen van…)
  • Kerst (managementleden aan het woord, boeiend afgewisseld met bijv. de Kerstman)
  • Strategische plannen voor de komende jaren
 • Een instructievideo (denk aan producten, maar ook veiligheid (Covid-19), etc.
 • Een productpresentatie
 • Terugkijken van een livestream
  • Wij editen een livestream altijd achteraf en u ontvangt natuurlijk het resultaat

Het mooie van video is dat het geheel customized gemaakt kan worden; uw branding en huisstijl.

Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om op locatie te filmen, maar wij beschikken ook over een eigen studio.