Nieuws

DSP Audiovisueel
DSP Audiovisueel29-07-2019
Vandaag leveren wij 2 LED-schermen voor Daags na de Tour Boxmeer: 1 aanhangwagen en 1 trusssysteem met scherm. De schermen zijn 3,5 * 2 meter, p5.9.

In samenwerking met diverse partijen staan er op het parcours 4 LED-schermen om de bezoekers en VIP te voorzien van alle informatie, start en finish om zo een nog grotere beleving te creëren!
DSP Audiovisueel
DSP Audiovisueel26-07-2019
Gisteren, ondanks de hittegolf, een mooi installatieproject gestart voor Hyster-Yale Group in samenwerking met Gobsmacked. We zijn begonnen met een truss-constructie.

Benieuwd wat het uiteindelijk wordt? Blijf ons volgen; volgende week gaan we verder met dit mooie installatieproject.

#installatie #project #Hysteryalegroup #Gobsmacked #mooi #installatieproject #truss #trussconstructie #trots #hittegolf
DSP Audiovisueel
DSP Audiovisueel20-07-2019
Wij zijn tijdens de vakantie periode gewoon bereikbaar, Wij wensen iedereen een fijne vakantie! ☀️⛱😎
DSP Audiovisueel
DSP Audiovisueel28-06-2019
Het begin is er weer Sportcentrum Valkenhuizen samen met Led United!
DSP Audiovisueel
DSP Audiovisueel16-06-2019
Het is alweer zomer ☀️🌞 misschien bent je van plan een feestje te geven, zoek je nog een muzikale invulling? Dan hebben wij de ideale oplossing: het DSP Partysetje (eventueel in combinatie met het lichtsetje)! Neem contact op voor de vele mogelijkheden!
DSP Audiovisueel
DSP Audiovisueel12-06-2019
Een paar weken geleden een mooi installatieproject mogen opleveren voor Brabant zorg locatie Zorgcentrum Loovelt Oss. Diverse ruimtes mogen voorzien van Next Pro Audio producten, zoals: M3 Matrix column Speaker, samen met de en de Next Pro Audio MA-900 versterker. Ook hebben wij een zone mixer met AKG draadloze systemen geleverd, en de ruimtes voorzien van een aantal AV inprik punten.Wij wensen de medewerkers en de bezoekers van zorgcentrum Loovelt Oss veel plezier met de nieuwe geluidsinstallatie. Is uw installatie ook aan vervanging toe? Informeer naar de vele mogelijkheden!